Parkeergarage Martini Plaza

')}; ')}; ')}; Martini Plaza

In de directe omgeving van het Martiniplaza zijn 1500 (deels betaalde) parkeerplaatsen. Tegenover de hoofdingang van het Martiniplaza is de parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Uitrijkaarten kunt u verkrijgen bij Martiniplaza.

Om rijen bij de parkeerautomaat te voorkomen kunt u uw parkeer-ticket al voor het evenement bij de kassa van Martiniplaza halen.

Bij voorstellingen worden uitrijkaarten verkocht in de hoofdingang, tegen een gereduceerd evenemententarief (afhankelijk van voorstelling of evenement).

Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang vindt u in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. - See more at: http://www.martiniplaza.nl/parkeren-bereikbaarheid#sthash.7pm4lgzU.dpuf

 

Parkeergarage Martini Plaza

Share Parkeergarage Martini Plaza
FacebookTwitterGoogle+

Rate Parkeergarage Martini Plaza

Rating: 3.0/5 (12509 stemmen)

AdresLeonard Springerlaan
Postcode9727 KB Groningen
Telefoon050 5222 777
Open
TarievenTarief Leonard Springerlaan (tegenover hoofdentree)
Per uur: € 2,10 (betalen per minuut) € 0,035 per minuut
Per etmaal: € 12,00


Tarief A7 parking (snelwegzijde, voorbij hotel Mercure)
Per uur: € 1,50 (betalen per minuut) € 0,025 per minuut
Per etmaal: € 10,00
Tarief p/u€2,10
Dagtarief€12,-
Verloren kaart?
BetalenPin, Credit Card, Contant t/m 20€ blijet
Rijhoogte2,90 m (dak); 1,90 m (kelder)
Capaciteit600
BeheerMartini Plaza
Meer Info    - Het parkeerdek van MartiniPlaza beschikt over 6 oplaadpalen van 22 kW. De laadpalen bevinden zich rechts van de betaalautomaat (houd bij het oprijden van het parkeerdek rechts aan tot u de laadfaciliteit aan uw rechterzijde vindt)
Het betalen voor de elektriciteit kan met een laadpas.
- accustarter
- Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang vindt u in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Bent u slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, reserveer dan tijdig via 050 5222 818.
Disclaimer, de openingstijden en tarieven zijn niet altijd up to date, wij zijn ook maar afhankelijk van de informatie die ons verstrekt wordt. Let bij de parkeergarage nog even op om niet voor nare verrassingen te staan.
Laatste update 15 nov 2018 16:02

Route naar Martini Plaza

 

Parkergarages in Groningen